Intuïtief Schilderen

Schilder je binnenste buiten!

Schilderen zonder doel en nieuwsgierig zijn naar wat zich mag aandienen, dat staat centraal bij het intuïtief schilderen. Niet stil hoeven staan bij hoe het moet of zou moeten, maar gewoon schilderen wat er in je opkomt. Op die manier die voor jou fijn voelt, met kwast, paletmes, spons of wellicht gewoon lekker met je handen. 

 

Intuïtief Schilderen is eigenlijk een manier om jezelf beter te leren kennen. Het is een innerlijke reis, een ontdekkingsreis, die bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Daarna ga je op een expressieve of intuïtieve manier met verf vorm geven aan jouw innerlijke beleving.

 

Laat je hart, je hoofd en je handen samenwerken. Laat bewust worden wat je onbewust al weet. 

 

Neem deel aan een van de workshops en ervaar het zelf!

Je wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. We starten met een kennismaking, daarna gaan we aan de slag. Door middel van ademoefeningen en beweging/dans begeleid ik je om steeds meer uit je hoofd in je lichaam te zakken. Aansluitend zijn er creatieve opdrachten die passen bij het thema van de workshop, in de middag schilderen we met acrylverf op doek.

Halverwege is er een lunch(pauze) waarbij ik zorg voor homemade vegetarische soep. Wil je nog iets anders lunchen, breng dit dan zelf mee.

De dag sluiten we af met een rondje langs elkaars kunstwerk(en). Je mag hierover iets delen met de groep, maar dit is geen verplichting.