Mindful Moments


Onder Mindful Moments vind je de kunstzinnig dynamische workshops die ik samen geef met Bianca van Loon.

We starten deze workshops met koffie, thee en iets lekkers. Na een korte kennismaking nemen we je mee in een ontspannende visualisatie. Vanuit de rust gaan we aan de slag met het thema dat die workshop centraal staat. 

Data: zie onderaan deze pagina

Locatie: 'De Verdieping' te Gouda

Tijd: 13:30 uur tot 16:00 uur

Kosten: 45 euro incl. btw

Inclusief: alle materialen, koffie/thee en iets lekkers

Workshops


Winter

Gun jezelf je blik naar binnen. Winter is de tijd om naar binnen te keren en te luisteren naar je innerlijke stem. In deze workshop gaan we een ontdekkingsreis naar binnen maken, ga je contact maken met dat wat er in jou leeft en zich wil laten zien. Ga je mee op avontuur?

Liefde

Het is bijna Valentijn. Heb jij de liefde al gevonden? Je hoeft hier niet ver voor te zoeken, misschien heb je het al ontdekt, deze zit ook in jezelf. Hoe fijn is het dat je hier altijd mee in contact kan zijn. Ga jij mee op reis om jou liefdestaal te ontdekken?

IK en de Ander

Wat doet het met jou als je geen invloed hebt op besluiten van buitenaf. Hoe ga jij daarmee om? In deze workshop gaan we hier verder op in. Hoe stevig sta jij. Kan jij in je eigen kracht blijven staan?

Lente

Zodra de kou is verdwenen en de zon begint te schijnen, komt de natuur tot leven. Ook voor ons is het nu tijd om te ontwaken. Welk verlangen mag deze lente gezien worden, wil stralen en aandacht hebben. Wat wil zich in jou ontluiken?

Licht op Schaduw

Zonder schaduw is er geen licht, of is er geen licht zonder schaduw? Alles mag er zijn, mag dat van jou ook? In iedere schaduw zit een kostbaar geschenk verborgen. Ga je mee op schattenjacht? Wat ga jij in het licht zetten?

Wie neem jij mee op reis?

De vakantie komt eraan. De koffers zijn gepakt. Wij hebben er zin in, jij ook? Ervaar deze prikkelende workshop met een verrassende wending. Je neemt meer anderen mee dan je wellicht verwacht.

Data


Workshop

Wanneer

Datum

Tijd

Winter 1 dinsdagmiddag 12 januari 13:30 - 16:00 uur
Liefde 1 dinsdagmiddag 9 februari 13:30 - 16:00 uur
IK en de Ander 1 dinsdagmiddag 9 maart 13:30 - 16:00 uur
Lente 1 dinsdagmiddag 13 april 13:30 - 16:00 uur
Licht op Schaduw 1 dinsdagmiddag 11 mei 13:30 - 16:00 uur
Wie neem jij mee op reis? 1 dinsdagmiddag 8 juni 13:30 - 16:00 uur

Heb jij zin in één van onze boeiende en inspirerende workshops? Schrijf je nu in via info@atelierhetpad.nl

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!