Familiecursus Vedic Art

Basiscursus Vedic Ar  families en/òf kinderen alleen (vanaf 7 jaar)

Tijdens een familiecursus Vedic art worden de 17 principes voorgesteld aan de hand van verhalen aangepast aan het niveau van het (klein)kind.  Het versterkt ook de band tussen jou en je (klein)kind. Je kan het zien alsof je met een bootje de rivier op vaart. Elke keer leg je aan bij een aanlegsteiger en krijg je een opdracht om mee aan de slag te gaan.

Een familiecursus Vedic Art is op een speelse manier en op je eigen unieke manier contact maken met je creativiteit.  Het is vooral heel veel fun. Je schildert vanuit vrijheid, niet vanuit het "moeten" want er moet al genoeg op school en op het werk.  Je kan het zien als een zaadje van een bloem, dat reeds in jou aanwezig is. Dat zaadje laten we uitgroeien tot een stralende bloem die groeit vanuit je hart.

 

-------

 

Een speciale cursus voor de hele familie. Opa, oma, ouders met kinderen zijn welkom. Zo kunt U op een bijzondere en waardevolle manier samen zijn en communiceren via activiteiten. Ieder lid van het gezin volgt de cursus op haar/zijn eigen niveau.

De principes worden op een speelse manier gegeven, met de focus op verhalen en oefeningen voor de kinderen. De volwassenen en oudere kinderen krijgen de originele basiscursis.     

                                                                                                                                                                    5 dagen van 13.00 uur tot 17.30 uur.                                                                                                                                                                     

 

U krijgt een lijst van de mee te nemen materialen. Mogelijkheid voor gebruik materialen €25,- (voor de hele cursus, excl.schilderdoeken)

 

----

Een speciale cursus voor het hele gezin (volwassenen en kinderen vanaf de leeftijd van 7), zodat u samen 'quality time' hebt met activiteiten die tegelijkertijd leuk en zinvol zijn
.

Iedereen in het gezin volgt de cursus op zijn of haar eigen niveau.

De principes worden op een speelse manier uitgelegd, met de nadruk op verhalen en ervaringen voor de kinderen, terwijl de volwassenen en de oudere kinderen de originele basis cursus ontvangen.

Deze cursus is ontwikkeld door de Zweedse Vedic Art Teacher, Rinnie Crossler.

 

---

 

Ben je op zoek naar een creatieve en ontspannende activiteit die je samen als ouder, grootouder of meter/peter met jouw (klein-, mete- of pete-) kind kan beleven?

Vedic Art leert jou en jou kind/kleinkind/metekind schilderen op je gevoel; zonder oordeel over goed of fout; zonder kennis van techniek of kleur... Spelenderwijs op ontdekking: met je handen het canvasdoek inmasseren met verf... ! Het resultaat en de perfectie LOSLATEN: vrij creëren is zalig...

Prijs voor 5 middagen telkens van  13u-17u30 : 250 euro
voor 1 volwassene + 1 kind (vanaf 5 jaar)

 

//////////////////////////////////

Introductie-workshop Vedic Art voor families òf voor kinderen alleen (vanaf 7 jaar)                                                                                     

Deze workshop heeft dezelfde inhoud als de eerste cursusdag. Je kunt na deze dag alsnog beslissen om de hele cursus te doen.                            1 dag van 13.00 uur tot 17.30. Kosten: volwassenen €50. Kosten kind zonder begeleiding €40. Mogelijkheid gebruik materialen: €7,50                                                       

Zelf meenemen: groot schilderdoek en lunchpakket.