Vedic Art Basiscursus

Gun jij je 6 dagen voor jezelf? Zes dagen om je te laten onderdompelen in de 17 principes van Vedic Art. De basiscursus Vedic Art is een introductie in de 17 principes die je in aanraking brengen met alle kennis die je in je hebt om vrij te kunnen schilderen. Die kennis is in iedereen aanwezig. Ook in jou!

Elke cursusdag doorlopen we een aantal van deze principes. Na een korte uitleg krijg je inspirerende voorstellen waar je zelfstandig mee aan de slag kunt en ervaar je wat deze inhouden.

Er wordt in stilte geschilderd. Dat helpt je om in je eigen proces te duiken, er is alleen jij en het schilderen. Dit geeft veiligheid om vrij te kunnen creëren. Er wordt niet vergeleken, niet geoordeeld, geen commentaar gegeven, alles is goed en niets moet. Het gaat over jouw persoonlijk avontuur waarbij vrijheid centraal staat.

 

Om de basiscursus Vedic Art te kunnen volgen, heb je geen schilderervaring nodig. Vedic Art is er voor iedereen die de behoefte kent om met zichzelf op reis te gaan en deze reis op een eigen unieke manier wil uitdrukken.

 

Materiaal

Bij de basiscursus Vedic Art maak je gebruik van je eigen materiaal, zoals verf, penselen en doek of papier. Je maakt daarin jouw eigen keuzes. Onder praktisch vind je een overzicht van de benodigdheden.

Schildersezels, hardboard om papier op te bevestigen en waterbakjes zijn in het atelier aanwezig.

 

Agenda

klik hier

 

Bijdrage

Deze 6-daagse basiscursus bedraagt €345. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en versnaperingen.

Je brengt je eigen materialen en je lunch mee bij de cursusdagen. 

 

Deelname

Wil jij je graag inschrijven voor deze basiscursus, klik dan op onderstaande button of vul het contact formulier in.

Bij deelname ga je akkoord met de algemene voorwaarden.