Vedic Art Familiecursus

Deze speelse basiscursus is voor jong (vanaf 6 jaar) en oud!

Een creatieve en ontspannende cursus die je samen als ouder, grootouder, oom of tante met jouw (klein)kind, neefje of nichtje kan ervaren. Zo kunnen jullie op een bijzondere en waardevolle manier samen zijn.

Jullie gaan op speelse wijze en op jullie eigen unieke manier contact maken met je creativiteit. Plezier en vrijheid staan hierbij centraal! Jullie gaan schilderen niet vanuit het "moeten", want er moet al genoeg op school en op het werk. Maar vrij creëren, zonder oordeel over goed en fout, het resultaat en de perfectie loslatend. Hoe heerlijk is dat!

 

Deze cursus is gelijk aan de basiscursus Vedic Art. Echter, worden hier de 17 principes op een speelse manier uitgelegd. De nadruk ligt op verhalen en schildervoorstellen voor de kinderen. Er zijn extra toevoegingen voor de (jong)volwassenen, zodat deze cursus ruimte biedt voor iedereen.

 

Materiaal

Bij de Vedic Art Familiecursus maken jullie gebruik van je eigen materiaal, zoals verf, penselen en doek of papier. Jullie maken daarin jullie eigen keuzes. Onder praktisch vinden jullie een overzicht van de benodigdheden.

Schildersezels, hardboard om papier op te bevestigen en waterbakjes zijn in het atelier aanwezig

 

Agenda

klik hier

 

Bijdrage

De familiecursus bedraagt €280 incl. BTW voor 5 dagen, voor 1 volwassenen + 1 kind. En per extra kind €140.

Dit is inclusief koffie, thee, drinken en iets lekkers. Jullie brengen je eigen lunch mee.

 

Deelname

Willen jullie je graag inschrijven voor deze familiecursus, klik dan op onderstaande button of vul het contact formulier in.